4-ри сезони голема
врат, туна, морски плодови, сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
250 ден.
4-ри сезони мала
врат, туна, морски плодови, сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
4-ри сезони средна
врат, туна, морски плодови, сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
4-ри сезони фамилијарна
врат, туна, морски плодови, сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
600 ден.
Roll пица - ролована пица мала
кашкавал, шунка, мајонез, оригано, кечап, печурки
Цена:
80 ден.
Бела голема
кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки
Цена:
240 ден.
Бела мала
кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки
Цена:
180 ден.
Бела средна
кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки
Цена:
210 ден.
Бела фамилијарна
кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки
Цена:
600 ден.
Вегерол пица - вегетаријанска ролована пица мала
спанаќ, сирење, павлака
Цена:
80 ден.
Вегерол пица - вегетаријанска ролована пица мала
спанаќ, сирење, павлака
Цена:
80 ден.
Вегетаријана голема
Кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Вегетаријана мала
Кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
160 ден.
Вегетаријана средна
Кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
180 ден.
Вегетаријана фамилијарна
Кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
480 ден.
Везув пица голема
кашкавал, шунка, печеница, врат, печурки, доматен сос
Цена:
260 ден.
Везув пица мала
кашкавал, шунка, печеница, врат, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Везув пица средна
кашкавал, шунка, печеница, врат, печурки, доматен сос
Цена:
230 ден.
Везув пица фамилијарна
кашкавал, шунка, печеница, врат, печурки, доматен сос
Цена:
650 ден.
Врат голема
Врат,кашкавал,печурки,доматен сос
Цена:
230 ден.
Врат мала
врат, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Врат средна
Врат,кашкавал,печурки,доматен сос
Цена:
190 ден.
Врат фамилијарна
врат, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
550 ден.
Детска пица
Кашкавал, шунка, печурки, доматен сос
Цена:
100 ден.
Екселзиор голема
мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Екселзиор мала
мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
160 ден.
Екселзиор средна
мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
190 ден.
Екселзиор фамилијарна
мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
500 ден.
Есенска мешавина голема
кашкавал, брокула, пиперка, црвен кромид, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Есенска мешавина мала
кашкавал, брокула, пиперка, црвен кромид, печурки, доматен сос
Цена:
150 ден.
Есенска мешавина средна
кашкавал, брокула, пиперка, црвен кромид, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Есенска мешавина фамилијарна
кашкавал, брокула, пиперка, црвен кромид, печурки, доматен сос
Цена:
450 ден.
Жолта голема
пченкарно тесто, сирење, кашкавал, доматен сос
Цена:
200 ден.
Жолта мала
пченкарно тесто, сирење, кашкавал, доматен сос
Цена:
150 ден.
Жолта пица средна
Пченкарно тесто, посен кашкавал, маслинки, домат сос, лук, босилок
Цена:
170 ден.
Жолта фамилијарна
пченкарно тесто, сирење, кашкавал, доматен сос
Цена:
450 ден.
Интегрална голема
интегрално тесто, доматен сос,кашкавал, пиперки, кромид, маслинки
Цена:
200 ден.
Интегрална мала
интегрално тесто, доматен сос,кашкавал, пиперки, кромид, маслинки
Цена:
150 ден.
Интегрална средна
интегрално тесто, доматен сос, кашкавал, пиперки, кромид, маслинки, печурки
Цена:
170 ден.
Интегрална фамилијарна
интегрално тесто, доматен сос,кашкавал, пиперки, кромид, маслинки
Цена:
450 ден.
Инчун пица голема
инчуни, кашкавал, домат, кромид, маслинка
Цена:
250 ден.
Инчун пица мала
инчуни, кашкавал, домат, кромид, маслинка
Цена:
180 ден.
Инчун пица средна
инчуни, кашкавал, домат, кромид, маслинка
Цена:
200 ден.
Инчун пица фамилијарна
инчуни, кашкавал, домат, кромид, маслинка
Цена:
650 ден.
Кајмаклија пица голема
кајмак, пшута, печурки, кашкавал
Цена:
240 ден.
Кајмаклија пица мала
кајмак, пшута, печурки, кашкавал
Цена:
190 ден.
Кајмаклија пица фамилијарна
кајмак, пшута, печурки, кашкавал
Цена:
650 ден.
Калцоне голема
врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
230 ден.
Калцоне мала
врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
180 ден.
Калцоне средна
врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Калцоне фамилијарна
врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
550 ден.
Капричиоза голема
Шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Капричиоза мала
Шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
160 ден.
Капричиоза средна
Шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Капричиоза фамилијарна
Шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
480 ден.
Карне пица голема
кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
Цена:
260 ден.
Карне пица мала
кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
Цена:
210 ден.
Карне пица средна
кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
Цена:
230 ден.
Карне пица фамилијарна
кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
Цена:
600 ден.
Кватро формаџи голема
кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, козјо сирење, моцарела, доматен сос
Цена:
290 ден.
Кватро формаџи мала
кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, козјо сирење, моцарела, доматен сос
Цена:
230 ден.
Кватро формаџи средна
кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, козјо сирење, моцарела, доматен сос
Цена:
250 ден.
Кватро формаџи фамилијарна
кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, козјо сирење, моцарела, доматен сос
Цена:
700 ден.
Кулен голема
кулен, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Кулен мала
кулен, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Кулен средна
кулен, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
190 ден.
Кулен фамилијарна
кулен, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
550 ден.
Маис голема
пченка, кромид, домат, кашкавал, печурки, туна, доматен сос
Цена:
220 ден.
Маис мала
пченка, кромид, домат, кашкавал, печурки, туна, доматен сос
Цена:
170 ден.
Маис средна
пченка, кромид, домат, кашкавал, печурки, туна, доматен сос
Цена:
200 ден.
Македонска голема
кашкавал, црн патлиџан, тиквички, домат, маслинки, сирење, лук, доматен сос
Цена:
210 ден.
Македонска мала
кашкавал, црн патлиџан, тиквички, домат, маслинки, сирење, лук, доматен сос
Цена:
160 ден.
Македонска фамилијарна
кашкавал, црн патлиџан, тиквички, домат, маслинки, сирење, лук, доматен сос
Цена:
500 ден.
Маргарита голема
кашкавал, доматен сос
Цена:
180 ден.
Маргарита мала
кашкавал, доматен сос
Цена:
140 ден.
Маргарита средна
кашкавал, доматен сос
Цена:
160 ден.
маргарита фамилијарна
кашкавал, доматен сос
Цена:
450 ден.
Маринара голема
ракчиња, шкампи, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
270 ден.
Маринара мала
ракчиња, шкампи, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Маринара средна
ракчиња, шкампи, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
240 ден.
Маринара фамилијарна
ракчиња, шкампи, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
700 ден.
Мексикана голема
кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос
Цена:
240 ден.
Мексикана мала
кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос
Цена:
190 ден.
Мексикана средна
кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос
Цена:
210 ден.
Мексикана фамилијарна
кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос
Цена:
600 ден.
Морнарска пица голема
посно тесто, домат, пиперка, свеж лук, маслиново масло, маслинка
Цена:
180 ден.
Морнарска пица мала
посно тесто, домат, пиперка, свеж лук, маслиново масло, маслинка
Цена:
130 ден.
Морнарска пица средна
посно тесто, домат, пиперка, свеж лук, маслиново масло, маслинка
Цена:
160 ден.
Морнарска пица фамилијарна
посно тесто, домат, пиперка, свеж лук, маслиново масло, маслинка
Цена:
400 ден.
Моцарела пица голема
моцарела, домат, босилок, доматен сос
Цена:
230 ден.
Моцарела пица мала
моцарела, домат, босилок, доматен сос
Цена:
180 ден.
Моцарела пица средна
моцарела, домат, босилок, доматен сос
Цена:
200 ден.
Моцарела пица фамилијарна
моцарела, домат, босилок, доматен сос
Цена:
700 ден.
Печеница голема
печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
230 ден.
Печеница мала
печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
180 ден.
Печеница средна
печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Печеница фамилијарна
печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
550 ден.
Пилешка голема
Пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
210 ден.
Пилешка мала
Пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
160 ден.
Пилешка средна
Пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
180 ден.
Пилешка фамилијарна
Пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
480 ден.
Пита со месо голема
мелено месо, кашкавал, печурки
Цена:
120 ден.
Пита со месо мала
мелено месо, кашкавал, печурки
Цена:
80 ден.
Пица “Мераклија“ голема
кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос
Цена:
250 ден.
Пица “Мераклија“ мала
кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос
Цена:
180 ден.
Пица “Мераклија“ средна
кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Пица “Мераклија“ фамилијарна
кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос
Цена:
550 ден.
Пица наполитана голема
кашкавал, печурки, риба сардина, домат, доматен сос
Цена:
210 ден.
Пица наполитана мала
кашкавал, печурки, риба сардина, домат, доматен сос
Цена:
160 ден.
Пица наполитана средна
кашкавал, печурки, риба сардина, домат, доматен сос
Цена:
180 ден.
Пица наполитана фамилијарна
кашкавал, печурки, риба сардина, домат, доматен сос
Цена:
500 ден.
Пица Таии голема
чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки, пченка, доматен сос
Цена:
230 ден.
Пица Таии мала
чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки, пченка, доматен сос
Цена:
170 ден.
Пица Таии средна
чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки, пченка, доматен сос
Цена:
190 ден.
Пица Таии фамилијарна
чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки, пченка, доматен сос
Цена:
550 ден.
Посна мала
Посно тесто,доматен сос,растителен кашкавал,пиперки,домат,кромид,печурки
Цена:
160 ден.
посна Пица голема
посно тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
190 ден.
Посна Пица мала
посно тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
140 ден.
Посна пица средна
Посно тесто, доматен сос, растителен каѓкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
160 ден.
Посна Пица фамилијарна
посно тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
450 ден.
Пршута голема
пршута, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
240 ден.
Пршута мала
пршута, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
190 ден.
Пршута средна
пршута, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
210 ден.
Пршута фамилијарна
пршута, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
650 ден.
Сирење голема
сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Сирење средна
сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Сирење фамилијарна
сирење, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
480 ден.
Сицилијана голема
колбас, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Сицилијана мала
колбас, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос
Цена:
160 ден.
Сицилијана средна
колбас, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос
Цена:
180 ден.
Сицилијана фамилијарна
колбас, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос
Цена:
500 ден.
Сланина голема
сланина, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Сланина мала
сланина, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Сланина средна
сланина, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
190 ден.
Сланина фамилијарна
сланина, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
550 ден.
Специјале Пица голема
шунка, врат, пршута, кулен, печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
350 ден.
Специјале Пица мала
шунка, врат, пршута, кулен, печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
250 ден.
Специјале пица средна
шунка, врат, пршута, кулен, пченица, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
300 ден.
Специјале Пица фамилијарна
шунка, врат, пршута, кулен, печеница, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
800 ден.
Тропикал Хавана голема
кашкавал, ананас, сланина, доматен сос
Цена:
230 ден.
Тропикал Хавана мала
кашкавал, ананас, сланина, доматен сос
Цена:
170 ден.
Тропикал Хавана средна
кашкавал, ананас, сланина, доматен сос
Цена:
190 ден.
Тропикал Хавана фамилијарна
кашкавал, ананас, сланина, доматен сос
Цена:
550 ден.
Туна голема
туна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Туна мала
туна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
160 ден.
Туна средна
туна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
190 ден.
Туна фамилијарна
туна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
500 ден.
Француска пица голема
рокфорд сирење, кашкавал, оригано, доматен сос
Цена:
230 ден.
Француска пица мала
рокфорд сирење, кашкавал, оригано, доматен сос
Цена:
170 ден.
Француска пица средна
рокфорд сирење, кашкавал, оригано, доматен сос
Цена:
200 ден.
Француска пица фамилијарна
рокфорд сирење, кашкавал, оригано, доматен сос
Цена:
650 ден.
Чајна голема
чајна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
240 ден.
Чајна мала
чајна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
170 ден.
Чајна средна
чајна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
200 ден.
Чајна фамилијарна
чајна, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
600 ден.