Банана сплит
Цена:
100 ден.
Житно топче
варена пченица со мед и орев
Цена:
60 ден.
Круг
Полнети печурки, похован кромид, пилешки стапчиња со сос, помфрит
Цена:
350 ден.
Куп КУСКУС
овошна салата со сладолед
Цена:
120 ден.
Овошна салата
Цена:
100 ден.
Палачинки со банана и еурокрем
порција
Цена:
100 ден.
Палачинки со банана и коњак сос
порција
Цена:
160 ден.
Палачинки со банана, еурокрем и орев
Порција
Цена:
120 ден.
Палачинки со крем од јагоди (порција)
Цена:
100 ден.
Палачинки со мед и орев
порција
Цена:
120 ден.
Пита Кус-Кус голема
200гр. свинско месо, 100 гр. пилешко месо, јајце, 100 гр. сланина, сенф
Цена:
280 ден.
Пита со јаболка
Цена:
50 ден.
Сладолед
порција
Цена:
80 ден.
Чоколадно колаче со прелив од јагоди
Цена:
60 ден.