Ајс кафе
Цена:
80 ден.
Какао
Цена:
60 ден.
Капучино
Цена:
60 ден.
Кафе лате
Цена:
50 ден.
Македонско кафе
Цена:
30 ден.
Нескафе
Цена:
60 ден.
Топло чоколадо
Цена:
60 ден.
Чај
Цена:
40 ден.
Чај со мед
Цена:
50 ден.
Чај со рум
Цена:
50 ден.