Биено сирење во фурна порција
Цена:
140 ден.
Германски бели колбаси 500гр.
мед сос, сенф и зачинето лепче
Цена:
350 ден.
Круг Кус-Кус
биено сирење во фурна, похован кашкавал, поховани маслинки, полнети печурки, пилешки медаљони, поховани зденки
Цена:
600 ден.
Кус-Кус солени палачинки (порција)
кашкавал, чунка, печурки
Цена:
200 ден.
Микс од поховани тиквишки и црн патлиџан
Цена:
180 ден.
Омлет
3 јајца, сирење
Цена:
90 ден.
Омлет
врат, кашкавал
Цена:
110 ден.
Палачинки во грне
павлака, шунка, печурки, кашкавал
Цена:
180 ден.
Палачинки солени
кашкавал, шунка, печурки - порција
Цена:
180 ден.
Печурки во рерна
Цена:
100 ден.
Пилешки крилца
300 гр.
Цена:
150 ден.
Пилешки стапчиња мала порција
со сос
Цена:
130 ден.
Пилешки стапчиња мала порција
со сос
Цена:
180 ден.
Пита Киш Лорен
врат, кашкавал, јајце, павлака
Цена:
80 ден.
Пита Киш Форестјер
праз, кашкавал, јајце, печурка
Цена:
80 ден.
Полнети печурки
со врат и сланина
Цена:
120 ден.
Помфрит виџис
Цена:
100 ден.
Помфрит виџис со пилешки медаљони
со сос порција
Цена:
190 ден.
Помфрит со сирење
Цена:
80 ден.
Похован кашкавал
порција
Цена:
140 ден.
Похован кромид
со сос
Цена:
70 ден.
Похован црн патлиџан
Цена:
100 ден.
Поховани зденки
Цена:
120 ден.
Поховани краби
Цена:
130 ден.
Поховани лигни со сос
Цена:
120 ден.
Поховани маслинки
Цена:
130 ден.
Поховани ракчиња во татар сос
Цена:
150 ден.
Поховани тиквички
Цена:
100 ден.
Сирење во фолија
Фета сирење во рерна, маслиново масло
Цена:
80 ден.
Стапчиња со биено сирење
мали/големи
Цена:
100/120 ден.
Француски тост
врат, кашкавал, павлака - мал
Цена:
70 ден.
Француски тост - А ла КУС-КУС
врат, кашкавал, павлака - мал
Цена:
100 ден.