Панцерота Кус-Кус
кашкавал, сланина, кулен, печурки
Цена:
100 ден.
Панцерота со кашкавал и шунка
Голема
Цена:
70 ден.
Панцерота со кашкавал и шунка
голема
Цена:
70 ден.
Панцерота со кашкавал и шунка голема
Цена:
70 ден.
Панцерота со кашкавал и шунка мала
Цена:
50 ден.
Панцерота со сирење
голема
Цена:
60 ден.
Панцерота со сирење голема
Цена:
60 ден.
Панцерота со сирење мала
Цена:
50 ден.
Панцерота со спанак и сирење
мала
Цена:
60 ден.
Панцерота со спанак и сирење
голема
Цена:
80 ден.
Панцерота со спанак и сирење голема
Цена:
80 ден.
Хот Дог 1/2
виршла, кашкавал, сенф
Цена:
60 / 70 ден.