Кус-кус клуб сендвич
јајце, печена сланина, мајонез, домат, марула, кашкавал)
Цена:
120 ден.
Ладен сендвич
ѕаѕики, кашкавал, шунка - порција
Цена:
80 ден.
Тортиља мексикана голем
мелено месо, пченка, црвен грав, домат, кромид, тортиља сос
Цена:
160 ден.
Тортиља мексикана мал
мелено месо, пченка, црвен грав, домат, кромид, тортиља сос
Цена:
90 ден.
Тортиља со пилешко голем
пилешко, домат, кромид, марула, тортиља сос
Цена:
150 ден.
Тортиља со пилешко мал
пилешко, домат, кромид, марула, тортиља сос
Цена:
80 ден.
Туна сендвич
туна, домат, мајонез, салатка - порција
Цена:
90 ден.