Овчарска салата
биено сирење, кравјо сирење, кашкавал, урнебес топче
Цена:
150 ден.
Ордевер 350гр
врат, печеница, кашкавал, фета
Цена:
250 ден.
Сирење мезе
200гр кравјо сирење, маслинки, маслиново масло
Цена:
80 ден.
Тиро
фета сирење, павлака, феферони
Цена:
90 ден.