100% џус 0,2
Цена:
60 ден.
Ананас 0,2
Цена:
60 ден.
Боровинка Вива 0,25
Цена:
60 ден.
Вишна 0,2
Цена:
60 ден.
Густи Вива 0,25
Цена:
50 ден.
Јаболко Вива 0,25
Цена:
50 ден.
Јагода 0,2
Цена:
60 ден.
Кока Кола 0,25
Цена:
60 ден.
Кока Кола Лајт 0,25
Цена:
60 ден.
Коктел 0.25
Џус, густи и боровинка
Цена:
60 ден.
Ладен чај лимон 0,33
Цена:
70 ден.
Ладен чај праска 0,33
Цена:
70 ден.
Ладен чај праска Вива 0,25
Цена:
50 ден.
Лимонада 0,33
Цена:
80 ден.
Минерална газирана 0,5
Цена:
40 ден.
Минерална газирана 1л
Цена:
60 ден.
Мулти 0,2
Цена:
60 ден.
Негазирана вода 0,33
Цена:
40 ден.
Негазирана вода 0,5
Цена:
50 ден.
Пела роса 0,33
Цена:
30 ден.
Пелистерка 0,2
Цена:
30 ден.
Пепси 0,25
Цена:
50 ден.
Портокалада 0,33
Цена:
80 ден.
Пригат киви 0,25
Цена:
60 ден.
Пригат шумско овошје 0,25
Цена:
60 ден.
Ред бул 0,25
Цена:
120 ден.
Спрајт 0,25
Цена:
60 ден.
Тоник 0,25
Цена:
60 ден.
Фанта 0,25
Цена:
60 ден.
Цедевита 0,2
Цена:
50 ден.
Џус 0,25
Цена:
60 ден.
Швепс 0,25
Цена:
60 ден.