Брокула
Цена:
20 ден.
Врат
Цена:
30 ден.
Домат
Цена:
20 ден.
Јајце
Цена:
15 ден.
Кулен
Цена:
30 ден.
Лебче карлетка
Кашкавал, лук, зачин
Цена:
30 ден.
Лепче карлетка
кашкавал, лук зачин
Цена:
30 ден.
Мајонез
Цена:
20 ден.
Маслинки
Цена:
20 ден.
Павлака
Цена:
20 ден.
Печеница
Цена:
30 ден.
Печурки
Цена:
20 ден.
Пиперка
Цена:
20 ден.
Пршута
Цена:
30 ден.
Сенф
Цена:
10 ден.
Сланина
Цена:
30 ден.
Туна
Цена:
30 ден.
Феферони
Цена:
10 ден.
Чајна
Цена:
30 ден.
Шунка/Пилешка шунка
Цена:
20 ден.