Болоњезе
Цена:
150 ден.
Канелони со мелено месо
Цена:
150 ден.
Канелони со спанаќ
Цена:
140 ден.
Карбонара
таглиатели, макарони или шпагети по избор
Цена:
150 ден.
Лазањи
Цена:
150 ден.
Лазањи со спанаќ
Цена:
140 ден.
Равиоли со месо
Цена:
160 ден.
Равиоли со спанаќ
Цена:
160 ден.
Тестенини во фурна со сирење
Цена:
140 ден.
Тестенини во фурна со туна
Цена:
150 ден.
Тортелини со месо
Цена:
160 ден.
Тортелини со сирење
Цена:
150 ден.
Тортелини со спанаќ
Цена:
160 ден.
Шпагети со рендано сирење
Цена:
130 ден.