Бургињон
Телешко динстано, зеленчук со сос, компир гарнир
Цена:
260 ден.
Вегетаријански стек
кашкавал во смеса од додатоци
Цена:
140 ден.
Германски бели колбаси 250гр
мед сосо и компир гарнир
Цена:
250 ден.
Кременадла во доматен сос
со тестенини, кромид, корнишони
Цена:
220 ден.
КУС-КУС
КУС-КУС Гриз, телешко , пилешко зеленчук со сос
Цена:
300 ден.
Лепче
Цена:
20 ден.
Лосос со сос 250 гр.
лосос со компир и сос
Цена:
260 ден.
Месо во тесто големо
свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
Цена:
250 ден.
Месо во тесто мало
свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
Цена:
190 ден.
Наполитана Стек
Пилешки стек во земјено грне, кашкавал, доматен сос
Цена:
200 ден.
Нормандија Кременадла
со тестенини, кромид, корнишони
Цена:
220 ден.
Пастрмајлија голема
свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
Цена:
240 ден.
Пастрмајлија мала
свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
Цена:
180 ден.
Пастрмајлија со пилешко месо голема
пилешко месо, кашкавал, печурки
Цена:
220 ден.
Пастрмајлија со пилешко месо мала
пилешко месо, кашкавал, печурки
Цена:
160 ден.
Пиле Креол
Пилешки филети со басмати ориз во сос
Цена:
220 ден.
Пилешки стек
во сос од печурки со гарнир
Цена:
210 ден.
Пилешки стек во тестенини со сос
Цена:
190 ден.
Пилешки стек со кари
Во сос од печурки со гарнир
Цена:
210 ден.
Пилешки стек со сусам
во сос од печурки со гарнир
Цена:
210 ден.
Пита Кус-Кус мала
200гр. свинско месо, 100 гр. пилешко месо, јајце, 100 гр. сланина, сенф
Цена:
220 ден.
Селско месо
свинско, кашкавал, печурки, доматен сос
Цена:
220 ден.
Ќофте во басмати сос
со прелив и зачини
Цена:
170 ден.
Чадена сланина 300 гр.
чадена сланина во фурна со компир гарнир
Цена:
250 ден.