Бело Сирење
фета, кашкавал, павлака, лук, зачин
Цена:
140 ден.
Обично сирење
Цена:
130 ден.
Обично сирење со врат и печурки
Цена:
150 ден.
Обично сирење со печурки
Цена:
140 ден.
Обично сирење со пилешко месо и бел сос
Цена:
160 ден.
Пилешки филет во грне
пилешко, печурки, павлака, кашкавал, пиперка, бел сос
Цена:
160 ден.
Сирење а ла КУСКУС
фета, кулен, печурки, сланина, кашкавал
Цена:
170 ден.
Чадено сирење
Цена:
130 ден.
Чадено сирење со врат
Сирење,кашкавал,врат
Цена:
140 ден.