Нешто за нас Во центарот на Битола, во прекрасен амбиент, услужени од врвен персонал, гарантирано ке ги задоволите сите Ваши гурмански потреби. Во пица ресторанот “Кус-Кус“ пробајте ги највкусните пици, топени сирења, различните видови на салати и се НАЈДОБРИТЕ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ кои се подготвени од француски готвач.

Поминете си прекрасни моменти со вашите сакани во нашиот пријатен амбиент, опкружени со убавините на приватните сепареа , нашата летна бавча и вкусно опремениот интериор.
Тел. за контакт и порачки

(047) 222-603

skype:kus-kus6

Ул. Кирил и Методиј 2А - Битола© 2018 - Изработено од www.InovatixLab.com
Како да дојдете до нас? Од каде тргнувате: