НАРАЧКИ

Чорби

Телешка чорба со лепче

120.00 ден
“Телешка чорба со лепче” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Јагнешка чорба сезонски

130.00 ден
“Јагнешка чорба сезонски” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Макало

20.00 ден
“Макало” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Луто

10.00 ден
“Луто” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сендвичи

Француски тост сендвич

порција | сирење, домат, кулен, кашкавал
100.00 ден
“Француски тост сендвич” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Ладен сендвич

порција | намаз, кашкавал, шунка, марула, домат 
80.00 ден
“Ладен сендвич” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Tуна сендвич

туна, домат, намаз, салатка
100.00 ден
“Tуна сендвич” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Затворен топол сендвич

сланина, јајце, домат, марула, намаз
120.00 ден
“Затворен топол сендвич” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сендвич

со пилешка шницла и помфрит
150.00 ден
“Сендвич” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Клуб сендвич со шунка

пилешка шунка/шунка, марула, сос, помфрит
130.00 ден
“Клуб сендвич со шунка” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Француски тост мал

врат, кашкавал, павлака
70.00 ден
“Француски тост мал” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Француски тост голем

врат, кашкавал, павлака
120.00 ден
“Француски тост голем” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

 

 

Понуди до 17 часот

Мусли

80.00 ден
“Мусли” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кајгана

3 јајца лепче
80.00 ден
“Кајгана” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Омлет

со врат и кашкавал
120.00 ден
“Омлет” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Омлет

3 јајца, сирење, лепче
100.00 ден
“Омлет” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пржени лепчиња во јајце

со сирење и павлака
100.00 ден
“Пржени лепчиња во јајце” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Летна пиперкова

3 јајца, пиперки, домати, сирење, домати, сирење, лепче
140.00 ден
“Летна пиперкова” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

 

 

 

Панцероти

Панцерота

со сирење
70.00 ден
“Панцерота” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Панцерота

со кашкавал и шунка
80.00 ден
“Панцерота” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Панцерота

со спанаќ и сирење
80.00 ден
“Панцерота” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Панцерота

со кус кус кашкавал, сланина, кулен, печурка
120.00 ден
“Панцерота” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

 

 

 

Ладни мезиња

Овчо сирење 150g

100.00 ден
“Овчо сирење 150g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Овчи кашкавал 150g

100.00 ден
“Овчи кашкавал 150g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кајмак 50g

70.00 ден
“Кајмак 50g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маслинки

50.00 ден
“Маслинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Павлака

50.00 ден
“Павлака” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тиро со лепче мала

90.00 ден
“Тиро со лепче мала” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тиро со лепче голема

100.00 ден
“Тиро со лепче голема” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пинџур сезонски

домати, пиперки, лук
120.00 ден
“Пинџур сезонски” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пршута мезе

пршута, кајмак
200.00 ден
“Пршута мезе” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Туршија пиперки

полнети со павлака фета
100.00 ден
“Туршија пиперки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Топли мезиња

Компир во фурна

компир, павлака, сланина, сирење, кашкавал
140.00 ден
“Компир во фурна” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Македонско грне со лепче

кашкавал, кравјо сирење, домат, пиперка
140.00 ден
“Македонско грне со лепче” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Поховани зденки

130.00 ден
“Поховани зденки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Похован кашкавал

порција
150.00 ден
“Похован кашкавал” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Похован кромид

со мед сос
150.00 ден
“Похован кромид” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стапчиња 200g

со мед сос
140.00 ден
“Пилешки стапчиња 200g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стапчиња 300g

со мед сос
180.00 ден
“Пилешки стапчиња 300g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки крилца 300g

150.00 ден
“Пилешки крилца 300g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стапчиња

со помфрит | порција
180.00 ден
“Пилешки стапчиња” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Колбавчиња 300g

160.00 ден
“Колбавчиња 300g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Поховани тиквички

со павлака
100.00 ден
“Поховани тиквички” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Похован црн патлиџан

со павлака
100.00 ден
“Похован црн патлиџан” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Микс од пох. тиквички и црн патлиџан

180.00 ден
“Микс од пох. тиквички и црн патлиџан” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Печурки во рерна

зачинети
100.00 ден
“Печурки во рерна” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Полнети печурки

со врат и кашкавал
130.00 ден
“Полнети печурки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Печурки во грне

сланина, павлака, кашкавал
180.00 ден
“Печурки во грне” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки солени

порција | кашкавал, шунка, павлака, печурки
160.00 ден
“Палачинки солени” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки грне

павлака, шунка, печурки, кашкавал
180.00 ден
“Палачинки грне” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сирење во фолија 200g

кравјо сирење во рерна, маслиново масло
100.00 ден
“Сирење во фолија 200g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сирење во фолија 200g

овчо сирење во рерна, маслиново масло
120.00 ден
“Сирење во фолија 200g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Биено сирење во фурна 200g

порција
150.00 ден
“Биено сирење во фурна 200g” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Биено сирење на око

порција | биено сирење потурено со јајце на око
180.00 ден
“Биено сирење на око” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Помфрит со сирење

80.00 ден
“Помфрит со сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Помфрит виџис

со сос
120.00 ден
“Помфрит виџис” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Помфрит виџис

со пил. медаљони со сос
240.00 ден
“Помфрит виџис” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Поховани маслинки

140.00 ден
“Поховани маслинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Даски

Даска ракија

туршија пиперки со фета и павлака, овчки кашкавал 150g, тиро, маслинки
300.00 ден
“Даска ракија” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Даска пивска

пилешки прсти 300g, виџис 200g, пилешки крилца со сос
400.00 ден
“Даска пивска” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Винска даска

биено сирење во фурна, пох. кашкавал, маслинки, полнети печурки, пох. зденки
550.00 ден
“Винска даска” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Месна даска

пилешки прсти 300g, пилешки крилца 300g, колбавчиња 300g, пржена сланина 300g, лепче
650.00 ден
“Месна даска” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Круг

полнети печурки, похован кромид, пилешки стапчиња со сос, помфрит со сирење
400.00 ден
“Круг” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Круг Кус Кус

биено сирење во фурна, пох.кашкавал, пох. маслинки, полнети печурки, пилешки медаљони, пох. зденки, лепче
700.00 ден
“Круг Кус Кус” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сиренца во грне со лепче

Чадено сирење

150.00 ден
“Чадено сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чадено сирење

со врат
160.00 ден
“Чадено сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Обично сирење

140.00 ден
“Обично сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Обично сирење

со печурки
150.00 ден
“Обично сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Обично сирење

зденка
160.00 ден
“Обично сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Обично сирење

врат и печурки
170.00 ден
“Обично сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Обично сирење

пилешко печурки и бел сос
180.00 ден
“Обично сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Обично сирење

кари и пилешко
170.00 ден
“Обично сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Веге сирење

(карфиол, кашкавал, павлака, зачини)
140.00 ден
“Веге сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Бело сирење

(фета, кашкавал, павлака, лук, зачини)
150.00 ден
“Бело сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Луто сирење

(чили, фета, кашкавал, павлака, зачини)
150.00 ден
“Луто сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кус Кус сиренце

фета, кулен, печурки, сланина, кашкавал
180.00 ден
“Кус Кус сиренце” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тестенини во фурна

со туна
170.00 ден
“Тестенини во фурна” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рижото

Рижото

со печурки
160.00 ден
“Рижото” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рижото

со пилешко и печурки
190.00 ден
“Рижото” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рижото

со морски плодови
220.00 ден
“Рижото” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тестенини

Лазањи

со месо
170.00 ден
“Лазањи” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Лазањи

со спанаќ
160.00 ден
“Лазањи” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Канелони

со мелено месо
170.00 ден
“Канелони” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Канелони

со спанаќ
160.00 ден
“Канелони” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Карбонара

со сланина таглиатели, макарони, шпагети
170.00 ден
“Карбонара” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тестенини на песто

160.00 ден
“Тестенини на песто” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тестенини во фурна

со сирење
150.00 ден
“Тестенини во фурна” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тестенини со 4 вида сирење

пармезан, горгонзола, биено сирење, кравјо сирење
190.00 ден
“Тестенини со 4 вида сирење” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Шпагети

со рендано сирење
140.00 ден
“Шпагети” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Шпагети

со болоњезе сос и пармезан
170.00 ден
“Шпагети” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тортелини

со сирење
170.00 ден
“Тортелини” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тортелини

со спанаќ
170.00 ден
“Тортелини” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тортелини

со месо
170.00 ден
“Тортелини” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Равиоли

со месо
170.00 ден
“Равиоли” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Равиоли

со спанаќ
170.00 ден
“Равиоли” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Салати

Македонска салата

пиперка печена, домат, кромид, магдонос
120.00 ден
“Македонска салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Грчка салата мала

домат, крставица, кромид, марула, фета, маслинки, пиперка, оригано
100.00 ден
“Грчка салата мала” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Грчка салата голема

домат, крставица, кромид, марула, фета, маслинки, пиперка, ориган
140.00 ден
“Грчка салата голема” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Шопска мала

домат, крставица, кромид, пиперка, сирење
100.00 ден
“Шопска мала” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Шопска голема

домат, крставица, кромид, пиперка, сирење
170.00 ден
“Шопска голема” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Мешана салата

домат, крставица, морков, цвекло, зелка, марула, сирење
120.00 ден
“Мешана салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Зелена салата

марула, зелка, брокула, крставица
120.00 ден
“Зелена салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Витаминска

цвекло, зелка, морков
100.00 ден
“Витаминска” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Таратур

крставица, павлака, орев, лук
90.00 ден
“Таратур” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Цацики

крставица, павлака, зачин
90.00 ден
“Цацики” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Табуле

кус кус гриз, нане, магдонос, домат, цеден лимон
80.00 ден
“Табуле” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Бела - крем салата

пилешка шунка, фета, павлака, крставица, орев, лук
130.00 ден
“Бела – крем салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Француска салата

морков, крставица, домат, цвекло, зелка, маслинки, марула, јајце, сенф сос
140.00 ден
“Француска салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Мимоза

јајца, марула, крставица
80.00 ден
“Мимоза” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Мексиканска

црвен грав, пченка, кромид, пиперка, чили сос
150.00 ден
“Мексиканска” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пршуто

пршута, марула, рукола, домати, пармезан, балзамико сос
200.00 ден
“Пршуто” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Спанаќ

свеж спанаќ, марула, сланина, јајце, пармезан, дресинг сос со лук
160.00 ден
“Спанаќ” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Шеф

пилешко, домат, марула, шунка, кашкавал, јајце, сенф сос
160.00 ден
“Шеф” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Цезар салата

марула, јајце, сланина/шилешко, кубети, пармезан, сос
160.00 ден
“Цезар салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Песто салата

макарони, домат, пармезан, песто сос
140.00 ден
“Песто салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Салата од свежо овошје и рукола

јаболко, портокал, брусница, орев, сирење, рукола
150.00 ден
“Салата од свежо овошје и рукола” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешка салата

пилешко, марула, пченка, домат, крставица, сос
170.00 ден
“Пилешка салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Туна салата

туна, марула, кромид, домат, крставица, маслинки, кубети
170.00 ден
“Туна салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Бадем салата

марула, кашкавал, бадеми, портокал, морков, кубети, сенф сос
160.00 ден
“Бадем салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Фина

пченка, крставица, домат, кашкавал, маслинки
160.00 ден
“Фина” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рукола

рукола, марула, домат, пармезан, црни суви сливи, сос
160.00 ден
“Рукола” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Капрезе

моцарела, домат, босилек, маслиново масло
140.00 ден
“Капрезе” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тиролска

марула, јајце, крставица, маслинки, пршута, пармезан, сос
180.00 ден
“Тиролска” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Париска салата

марула, рукола, спанаќ, моцарела, балзамико сос
180.00 ден
“Париска салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Mедитеранска паста салата

макарони, пилешко, крставица, домат, сирење, маслинки, сос
160.00 ден
“Mедитеранска паста салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица

Пица таии голема 30cm

чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки пченка, доматен сос, оригано
280.00 ден
“Пица таии голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Капричоза мала 26cm

шунка, кашкавал, печурки доматен сос, оригано
180.00 ден
“Капричоза мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Капричоза голема 30cm

шунка, кашкавал, печурки доматен сос, оригано
230.00 ден
“Капричоза голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Капричоза фамилијарна 50cm

шунка, кашкавал, печурки доматен сос, оригано
480.00 ден
“Капричоза фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Врат мала 26cm

кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
190.00 ден
“Врат мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Врат голема 30cm

кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
250.00 ден
“Врат голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Врат фамилијарна 50cm

кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
560.00 ден
“Врат фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маргарита голема 30cm

кашкавал, доматен сос, оригано
210.00 ден
“Маргарита голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маргарита фамилијарна 50cm

кашкавал, доматен сос, оригано
450.00 ден
“Маргарита фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маргарита мала 26cm

кашкавал, доматен сос, оригано
170.00 ден
“Маргарита мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Вегетаријана мала 26cm

кашкавал, печурки, пиперка, маслинки, доматен сос, оригано
180.00 ден
“Вегетаријана мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Вегетаријана голема 30cm

кашкавал, печурки, пиперка, маслинки, доматен сос, оригано
220.00 ден
“Вегетаријана голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Вегетаријана фамилијарна 50cm

кашкавал, печурки, пиперка, маслинки, доматен сос, оригано
480.00 ден
“Вегетаријана фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешка мала 26cm

пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
180.00 ден
“Пилешка мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешка голема 30cm

пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
230.00 ден
“Пилешка голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешка фамилијарна 50cm

пилешка шунка, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
480.00 ден
“Пилешка фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сирење мала 26cm

сирење, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
180.00 ден
“Сирење мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сирење голема 30cm

сирење, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
220.00 ден
“Сирење голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сирење фамилијарна 50cm

сирење, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
480.00 ден
“Сирење фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Печеница мала 26cm

печеница, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Печеница мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Печеница голема 30cm

печеница, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Печеница голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пршута мала 26cm

пршута, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
220.00 ден
“Пршута мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пршута голема 30cm

пршута, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
280.00 ден
“Пршута голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Печеница фамилијарна 50cm

печеница, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
580.00 ден
“Печеница фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пршута фамилијарна 50cm

пршута, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
680.00 ден
“Пршута фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сланина мала 26cm

сланина, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Сланина мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сланина голема 30cm

сланина, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Сланина голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Италиана мала 26cm

мортадела, кашкавал, павлака, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Италиана мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Италиана фамилијарна 50cm

мортадела, кашкавал, павлака, печурки, доматен сос, оригано
550.00 ден
“Италиана фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сланина фамилијарна 50cm

сланина, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
560.00 ден
“Сланина фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Калцоне голема 30cm

врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Калцоне голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Калцоне фамилијарна 50cm

врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
580.00 ден
“Калцоне фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Италиана голема 30cm

мортадела, кашкавал, павлака, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Италиана голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Калцоне мала 26cm

врат, шунка, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
220.00 ден
“Калцоне мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кулен мала 26cm

кулен, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Кулен мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кулен голема 30cm

кулен, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Кулен голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кулен фамилијарна 50cm

кулен, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
580.00 ден
“Кулен фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чајна мала 26cm

чајна, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Чајна мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чајна голема 30cm

чајна, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Чајна голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чајна фамилијарна 50cm

чајна, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
600.00 ден
“Чајна фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Стек мала 26cm

пилешки стек, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Стек мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Стек голема 30cm

пилешки стек, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Стек голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Стек фамилијарна 50cm

пилешки стек, кашкавал, кромид, пиперка, печурки, доматен сос, оригано
580.00 ден
“Стек фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тропикал хавана мала 26cm

кашкавал, ананас, сланина, доматен сос, оригано
220.00 ден
“Тропикал хавана мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тропикал хавана голема 30cm

кашкавал, ананас, сланина, доматен сос, оригано
280.00 ден
“Тропикал хавана голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Тропикал хавана фамилијарна 50cm

кашкавал, ананас, сланина, доматен сос, оригано
600.00 ден
“Тропикал хавана фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Италиана мала 26cm

мортадела, кашкавал, павлака, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Италиана мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Италиана голема 30cm

мортадела, кашкавал, павлака, печурки, доматен сос, оригано
260.00 ден
“Италиана голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Италиана фамилијарна 50cm

мортадела, кашкавал, павлака, печурки, доматен сос, оригано
550.00 ден
“Италиана фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица таии мала 26cm

чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки пченка, доматен сос, оригано
220.00 ден
“Пица таии мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица таии фамилијарна 50cm

чадено пилешко, печурки, кашкавал, маслинки пченка, доматен сос, оригано
590.00 ден
“Пица таии фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица мексикана мала 26cm

кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос, оригано
240.00 ден
“Пица мексикана мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица мексикана голема 30cm

кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос, оригано
290.00 ден
“Пица мексикана голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица мексикана фамилијарна 50cm

кашкавал, печурки, кулен, сланина, феферони, доматен сос, оригано
620.00 ден
“Пица мексикана фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Везув пица мала 26cm

јајце, кашкавал, шунка, печеница, врат, печурка, сусам, доматен сос, оригано
240.00 ден
“Везув пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Везув пица голема 30cm

јајце, кашкавал, шунка, печеница, врат, печурка, сусам, доматен сос, оригано
300.00 ден
“Везув пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Везув пица фамилијарна 50cm

јајце, кашкавал, шунка, печеница, врат, печурка, сусам, доматен сос, оригано
680.00 ден
“Везув пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кватро формаги мала 26cm

кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, кравјо сирење, моцарела, доматен сос, оригано
230.00 ден
“Кватро формаги мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кватро формаги голема 30cm

кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, кравјо сирење, моцарела, доматен сос, оригано
290.00 ден
“Кватро формаги голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кватро формаги фамилијарна 50cm

кашкавал, рокфорд сирење, биено сирење, кравјо сирење, моцарела, доматен сос, оригано
680.00 ден
“Кватро формаги фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Моцарела пица мала 26cm

моцарела, домат, босилок, доматен сос
190.00 ден
“Моцарела пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Моцарела пица голема 30cm

моцарела, домат, босилок, доматен сос
260.00 ден
“Моцарела пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Моцарела пица фамилијарна 50cm

моцарела, домат, босилок, доматен сос
600.00 ден
“Моцарела пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица на песто мала 26cm

кашкавал, моцарела, босилек, песто сос, маслиново масло, бадеми, пармезан
190.00 ден
“Пица на песто мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица на песто голема 30cm

кашкавал, моцарела, босилек, песто сос, маслиново масло, бадеми, пармезан
240.00 ден
“Пица на песто голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица на песто фамилијарна 50cm

кашкавал, моцарела, босилек, песто сос, маслиново масло, бадеми, пармезан
600.00 ден
“Пица на песто фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рукола пица мала 26cm

кашкавал, пршута, печурки, рукола, оригано, доматен сос
230.00 ден
“Рукола пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рукола пица голема 30cm

кашкавал, пршута, печурки, рукола, оригано, доматен сос
280.00 ден
“Рукола пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Рукола пица фамилијарна 50cm

кашкавал, пршута, печурки, рукола, оригано, доматен сос
650.00 ден
“Рукола пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Kајмаклија пица мала 26cm

кајмак, пршута, печурки, кашкавал, оригано
240.00 ден
“Kајмаклија пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Kајмаклија пица голема 30cm

кајмак, пршута, печурки, кашкавал, оригано
280.00 ден
“Kајмаклија пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Kајмаклија пица фамилијарна 50cm

кајмак, пршута, печурки, кашкавал, оригано
650.00 ден
“Kајмаклија пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Карне пица мала 26cm

кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
240.00 ден
“Карне пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Карне пица голема 30cm

кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
300.00 ден
“Карне пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Карне пица фамилијарна 50cm

кашкавал, врат, чајна, шунка, печурки, доматен сос
600.00 ден
“Карне пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица мераклија мала 26cm

кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос, оригано
230.00 ден
“Пица мераклија мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица мераклија голема 30cm

кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос, оригано
290.00 ден
“Пица мераклија голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пица мераклија фамилијарна 50cm

кашкавал, сланина, колбаси, кромид, печурки, доматен сос, оригано
580.00 ден
“Пица мераклија фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чадена пица мала 26cm

кашкавал, пршута, печеница, врат, печурки, доматен сос, оригано
250.00 ден
“Чадена пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чадена пица голема 30cm

кашкавал, пршута, печеница, врат, печурки, доматен сос, оригано
300.00 ден
“Чадена пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чадена пица фамилијарна 50cm

кашкавал, пршута, печеница, врат, печурки, доматен сос, оригано
620.00 ден
“Чадена пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Туна мала 26cm

туна, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Туна мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Туна голема 30cm

туна, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
250.00 ден
“Туна голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Туна фамилијарна 50cm

туна, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
500.00 ден
“Туна фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Екселзиор мала 26cm

мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Екселзиор мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Екселзиор голема 30cm

мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
250.00 ден
“Екселзиор голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Екселзиор фамилијарна 50cm

мелено месо, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
500.00 ден
“Екселзиор фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маринара мала 26cm

морски плодови, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
240.00 ден
“Маринара мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маринара голема 30cm

морски плодови, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
290.00 ден
“Маринара голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Маринара фамилијарна 50cm

морски плодови, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
650.00 ден
“Маринара фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Бела пица мала 26cm

кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки, оригано
230.00 ден
“Бела пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Бела пица голема 30cm

кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки, оригано
280.00 ден
“Бела пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Бела пица фамилијарна 50cm

кашкавал, сланина, спанаќ, сирење, павлака, печурки, оригано
600.00 ден
“Бела пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Специјале пица мала 26cm

врат, пршута, кулен, печеница, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
300.00 ден
“Специјале пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Специјале пица голема 30cm

врат, пршута, кулен, печеница, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
380.00 ден
“Специјале пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Специјале пица фамилијарна 50cm

врат, пршута, кулен, печеница, кашкавал, печурки, доматен сос, оригано
750.00 ден
“Специјале пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Македонска пица мала 26cm

кашкавал, црн патлиџан, тиквички, домат, маслинки, сирење, лук, доматен сос, оригано
200.00 ден
“Македонска пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Македонска пица голема 30cm

кашкавал, црн патлиџан, тиквички, домат, маслинки, сирење, лук, доматен сос, оригано
250.00 ден
“Македонска пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Македонска пица фамилијарна 50cm

кашкавал, црн патлиџан, тиквички, домат, маслинки, сирење, лук, доматен сос, оригано
500.00 ден
“Македонска пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Интегрална пица мала 26cm

интегрално тесто, доматен сос, кашкавал, пиперки, кромид, маслинки, печурки, оригано
180.00 ден
“Интегрална пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Интегрална пица голема 30cm

интегрално тесто, доматен сос, кашкавал, пиперки, кромид, маслинки, печурки, оригано
230.00 ден
“Интегрална пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Интегрална пица фамилијарна 50cm

интегрално тесто, доматен сос, кашкавал, пиперки, кромид, маслинки, печурки, оригано
650.00 ден
“Интегрална пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Специјалитети

Kус кус

Кус Кус гриз, телешко, пилешко, зеленчук со сос
320.00 ден
“Kус кус” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Tелешки мускул

во сос бургињон телешко динстано во вино и печурки со сос, компир и ориз гарнир
280.00 ден
“Tелешки мускул” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Виенска шницла

свинско каре, јајце, презла, помфрит гарнир
250.00 ден
“Виенска шницла” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Париска шницла

свинско каре, јајца, презла, помфрит гарнир
250.00 ден
“Париска шницла” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Караџорџева шницла

свинско каре, јајце, кајмак, помфрит гарнир
280.00 ден
“Караџорџева шницла” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешка шницла

пилешки стек. јајце, презла, помфрит гарнир
230.00 ден
“Пилешка шницла” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Наполитана стек

пилешки стек во земјено грне, кашкавал, доматен сос
200.00 ден
“Наполитана стек” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешко во павлака

пилешко, печурки, павлака, пиперка, кашкавал, зачини, бел сос
200.00 ден
“Пилешко во павлака” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешко полнето

со шунка, кашкавал, и корнишони со помфрит гарнир
250.00 ден
“Пилешко полнето” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешко полнето

со зденка и корнишони - помфрит гарнир и татар сос
230.00 ден
“Пилешко полнето” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стек

со кари во сос од печурки со гарнир
220.00 ден
“Пилешки стек” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стек

во сос од бадем
240.00 ден
“Пилешки стек” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стек

со сусам во сос од пешурки и гарнир
220.00 ден
“Пилешки стек” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пилешки стек

во тестенини - прелив од бел сос со бадем
200.00 ден
“Пилешки стек” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пиле креол

пилешко, басмати ориз, сос од кари, банана и ананас
180.00 ден
“Пиле креол” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Кременадла

во сос од печурки со гарнир
250.00 ден
“Кременадла” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Селско месо

свинско, кашкавал. печурки, доматен сос
240.00 ден
“Селско месо” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Месо во тесто мала порција

свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
200.00 ден
“Месо во тесто мала порција” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Месо во тесто голема порција

свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
260.00 ден
“Месо во тесто голема порција” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пастрмајлија кус кус мала

свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
160.00 ден
“Пастрмајлија кус кус мала” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пастрмајлија кус кус голема

свинско месо, сланина, кашкавал, печурки
240.00 ден
“Пастрмајлија кус кус голема” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пита Кус Кус мала

200g свинско месо, 100g. пилешко месо, јајце, 100g сланина, кашкавал, сенф, сусам
220.00 ден
“Пита Кус Кус мала” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пита Кус Кус голема

200g свинско месо, 100g. пилешко месо, јајце, 100g сланина, кашкавал, сенф, сусам
280.00 ден
“Пита Кус Кус голема” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Лепче

фурнаринка
20.00 ден
“Лепче” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Лепче карлетка

кашкавал, лук, зачин
60.00 ден
“Лепче карлетка” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Посно

Посна пацерота

80.00 ден
“Посна пацерота” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Мешана салата

домат, крставица, марула, зелка, цвекло, морков
100.00 ден
“Мешана салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Табуле

кус кус гриз, нане, лимонов сок, домат
80.00 ден
“Табуле” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Ориз салата

ориз, домат, пченка, маслинки, компир, крставица
160.00 ден
“Ориз салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Туна салата

туна, марула, кромид, домат, крставица, маслинки
160.00 ден
“Туна салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Компир салата

компир, туна, кромид
100.00 ден
“Компир салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Домат салата

домат, кромид
80.00 ден
“Домат салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Пченка салата

пченка, домат, крставица, маслинки
150.00 ден
“Пченка салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Посна пица мала 26cm

растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурка, доматен сос
160.00 ден
“Посна пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Посна пица голема 30cm

растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурка, доматен сос
200.00 ден
“Посна пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Посна пица фамилијарна 50cm

растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурка, доматен сос
400.00 ден
“Посна пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Интегрална пица мала 26cm

интегрално тесто, растителен кашкавал, маслинки, доматен сос, пиперка,домат, кромид, печурка
180.00 ден
“Интегрална пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Интегрална пица голема 30cm

интегрално тесто, растителен кашкавал, маслинки, доматен сос, пиперка,домат, кромид, печурка
230.00 ден
“Интегрална пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Интегрална пица фамилијарна 50cm

интегрално тесто, растителен кашкавал, маслинки, доматен сос, пиперка,домат, кромид, печурка
450.00 ден
“Интегрална пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Жолта пица мала 26cm

пченкарно тесто, растителен кашкавал, маслинки, доматен сос, лук, босилок, пиперка, кромид
180.00 ден
“Жолта пица мала 26cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Жолта пица голема 30cm

пченкарно тесто, растителен кашкавал, маслинки, доматен сос, лук, босилок, пиперка, кромид
220.00 ден
“Жолта пица голема 30cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Жолта пица фамилијарна 50cm

пченкарно тесто, растителен кашкавал, маслинки, доматен сос, лук, босилок, пиперка, кромид
450.00 ден
“Жолта пица фамилијарна 50cm” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Посни тестенини во фурна

со растителен кашкавал/туна
130.00 ден
“Посни тестенини во фурна” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Житно топче

пченица со мед и орев
60.00 ден
“Житно топче” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Овошна салата

од свежо овошје
100.00 ден
“Овошна салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Десерти

Топло - ладно

100.00 ден
“Топло – ладно” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Торта парче

80.00 ден
“Торта парче” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Трилече

60.00 ден
“Трилече” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чоколаден мус

50.00 ден
“Чоколаден мус” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Чоколадно колаче

60.00 ден
“Чоколадно колаче” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки

со нутела | порција
140.00 ден
“Палачинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки

со џем | порција
100.00 ден
“Палачинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки

со банана и еурокрем | порција
120.00 ден
“Палачинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки

со банана и еурокрем и орев | порција
140.00 ден
“Палачинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Палачинки

со банана и коњак сос | порција
160.00 ден
“Палачинки” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Овошна салата

100.00 ден
“Овошна салата” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Куп кус кус

овошна салата со сладолед
120.00 ден
“Куп кус кус” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Банана сплит

120.00 ден
“Банана сплит” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.

Сладолед

порција
80.00 ден
“Сладолед” has been added to your cart. View cart
An error occurred. Please try again later.