Нешто за нас Во центарот на Битола, во прекрасен амбиент, услужени од врвен персонал, гарантирано ке ги задоволите сите Ваши гурмански потреби. Во пица ресторанот “Кус-Кус“ пробајте ги највкусните пици, топени сирења, различните видови на салати и се НАЈДОБРИТЕ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ кои се подготвени од француски готвач.

Поминете си прекрасни моменти со вашите сакани во нашиот пријатен амбиент, опкружени со убавините на приватните сепареа , нашата летна бавча и вкусно опремениот интериор.
Тел. за контакт и порачки

(047) 222-603

skype:kus-kus6

Ул. Кирил и Методиј 2А - Битола© 2015 Powered by www.DigitalCentar.com
Онлајн НарачкиРесторан пицерија Кус-Кус ексклузивно ви нуди порачка на храна директно од вашиот компјутер со најлесен и најсовремен метод
РезервацијаРезервирајте ја вашата омилена маса
МениПогледнете го го нашето мени
Новости и промоции
Жолта пица
Пробајте ја најновата жолта пица по оригинален рецепт од Jamie Oliver и почувствувајте го несекојдневниот уникате...


Пица со морски плодови
Во секое време порачајте ги нашите пица специјалитети со морски плодови....


Лигњи во сос
Пратете го светскиот тренд на храна, пробајте ги највкусните лигњи подготвени од врвен кувар....


Novo..

Makedonsko grne

Spanak salata

Rukola salata

Sarmicki